Spletna stran za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, namene trgovine (košarica), prijavo na novice in spremljanje uporabe spletne strani (Google Analytics) uporablja piškotke. Tukaj lahko nastavite katere piškotke dovolite in katerih ne.
Goveje stegno brez kosti
Odlično za juhe ali počaaaasi pripravljene zrezke. Meso iz stegna je trše, kuhali ga boste 2 do 3 ure, preden ga pretvorite iz žvečljive neokusne mase do mehkega, sočnega zrezka, polnega okusa. Ker se stegno pripravlja tako dolgo, imajo maščoba in vezivna tkiva čas, da meso prepojijo in mu razvijejo okus in aromo. Zaradi nizkih temperatur, pri katerih se meso pripravlja, imajo tudi minerali in hranila čas, da se raztopijo (ne pa zažgejo). Zato je stegno eden izmed bolj hranljivih delov krav. Pri odraslem govedu je meso nekoliko trše, razvit okus pa bogatejši in globlji.
Odličen za govejo juho ali počasi pripravljene zrezke z vinom. Popecite rezine za 7 min na vsaki strani. Dodate česen, sol, čebulo, zmanjšate ogenj, dodajte vino in jušno osnovo in kuhaaajte.