Spletna stran za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, namene trgovine (košarica), prijavo na novice in spremljanje uporabe spletne strani (Google Analytics) uporablja piškotke. Tukaj lahko nastavite katere piškotke dovolite in katerih ne.
Telečje meso
Da bo iz krače nastala pečenka jo moramo mrcvariti kar 2 uri, vendar se splača. Če imate na ...
9,30 €
Telečja prsa s kostjo
Kos mesa, ki ima v sredini praktično luknjo za nadev - zato največkrat iz njih pripravljamo kar ...
10,50 €
Telečje pleče brez kosti
Super za obaro ali pečenko. Kakovostno pleče boste prepoznali po globlje razviti aromi in ...
15,10 €
Telečje stegno brez kosti
Telečje stegno je bistveno mehkejše od govejega in ima prijeten, blag okus. Ponavadi se ga ...
18,20 €
Telečji vrat brez kosti
Ne glede na to ali se pripravljate na slastno juho ali pa na odlične zrezke, vrat lahko vedno ...
12,40 €