Spletna stran za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, namene trgovine (košarica), prijavo na novice in spremljanje uporabe spletne strani (Google Analytics) uporablja piškotke. Tukaj lahko nastavite katere piškotke dovolite in katerih ne.
Prašičje stegno brez kosti
Iz prašičjega stegna lahko ustvarite čudovite zrezke! So sanje vsakega lenega kuharja. Dobro segrejte žar ali ponev in zrezek na hitro popecite. Postrezite v sendviču ali s krompirčkom in z goro zanimivih omakic. Zrezki bodo razvili čudovito aromo, ker so bile živali skrbno vzrejene in so imele dovolj gibanja in svežega zraka, zato je meso bolj aromatično in mehkejše.
Ker je prašičje stegno tako dober del mesa ga zelo malo začinimo in obdelujemo, naj ohrani svojo naravno sočnost! Se pa pri tako preprosti obdelavi mesa najbolj pozna, kako kakovostno je bila žival vzrejena. Manj kot dodajate začimb, težje prekrijete napake rejca.