Spletna stran za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, namene trgovine (košarica), prijavo na novice in spremljanje uporabe spletne strani (Google Analytics) uporablja piškotke. Tukaj lahko nastavite katere piškotke dovolite in katerih ne.
Prašičji kare s kostjo
Naravnost čudovit kos iz katerega lahko pripravite kotlete (kremenatlce) ali pečenko. Z vas imamo čudovito novico – kremenatlci so gotovi v parih minutah! prašičje meso iz hrbta je zelo mehko in ima več vezivnega tkiva. Živali, ki imajo dovolj gibanja in svežega zraka imajo vezivno tkivo enakomernejše razporejeno. To tkivo se med pečenjem topi in dodatno razvija aromo mesa. Skratka pripravite se na kuharsko mojstrovino.
Popecite zrezke na obeh straneh (cca 4 min) in potem še dušite nekaj minut (mi to najraje počnemo v vinu, jušni osnovi ali kakšni odštekani mešanici začimb).