Spletna stran za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, namene trgovine (košarica), prijavo na novice in spremljanje uporabe spletne strani (Google Analytics) uporablja piškotke. Tukaj lahko nastavite katere piškotke dovolite in katerih ne.
Prašičji vrat brez kosti
Poleg mletega mesa najbolj praktičen in vsestranski kos. Ustvarite zrezke, nabodalca ali klasično pečenko z zelenjavo in mladim krompirjem. Meso prašičjega vratu razvije še posebej globoko in pristno aromo, če se žival več giblje in hodi na pašo. Zato boste nad našim PRAŠIČJIm vratom navdušeni – okus zares pristno slovenskega mesa, vzrejenega na manjših slovenskih kmetijah je drugačen, polnejši.
Za klasično pečenko meso v ponvi na hitro popecite iz vseh strani. Preložite v globok pekač, prelijete z maščobo iz ponve in ves čas pečenja pridno zalivajte. Pecite ga dobro uro na 200 st C, dokler meso ni zelo mehko. Ko meso vzamete iz pečice naj pokrito počiva 10 min.