Spletna stran za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, namene trgovine (košarica), prijavo na novice in spremljanje uporabe spletne strani (Google Analytics) uporablja piškotke. Tukaj lahko nastavite katere piškotke dovolite in katerih ne.
Telečja krača
Da bo iz krače nastala pečenka jo moramo mrcvariti kar 2 uri, vendar se splača. Če imate na razpolago resnično kakovosten del mesa bo pečenka še bolj slastna, saj govedo, ki se dovolj gilblje na prostem, razvije bolj globoko aromo in je mehkejše, ker se maščoba razporeja bolj enakomerno in mehča tkivo. Zaradi svežega zraka je meso bolj prekrvavljeno, okusnejše in bolj zdravo.
Popečen kos mesa pečemeo na 180 st C 2 uri, vmes polivamo. Za žlahtnejši okus nekje na polovici pečenja dolijte v omako še vino in dodajte zelenjavo – zmagovalno. Spustite domišlijo iz vrvice in ustvarite še krasno omako.