Goveja lička so posebnost. Ne za vsak dan – za posebne priložnosti. Kos mesa, ki s počasnim kuhanjem postane tako mehek, da se razpade ob dotiku vilic.

To ni zrezek, ki ga popečete v minuti. To je obred. Priprava, ki zahteva potrpežljivost, a vas bogato nagradi z okusom. Z vinom, čebulo, korenčkom in dobro jušno osnovo – pripravite jih v pečici ali počasnem loncu, za pravo zimsko večerjo ali jesensko druženje.

Meso prihaja z manjših kmetij, kjer velja še spoštovanje do živali in zemlje. Ker dobre jedi ne rastejo na hitro – ampak počasi, s spoštovanjem in ljubeznijo.

MIM mesarstvo
Uporaba piškotkov

Spletna stran za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, namene trgovine (košarica), prijavo na novice in spremljanje uporabe spletne strani (Google Analytics) uporablja piškotke. Tukaj lahko nastavite katere piškotke dovolite in katerih ne.