Spletna stran za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, namene trgovine (košarica), prijavo na novice in spremljanje uporabe spletne strani (Google Analytics) uporablja piškotke. Tukaj lahko nastavite katere piškotke dovolite in katerih ne.
Mladi goveji hrbet brez kosti
Is tega kosa mesa lahko ustvarjate zrezke ali pečenko. Obožujemo to marmorno strukturo nežnih belih niti maščobe, ki skozi celoten kos mesa poudarjajo okus in mehkobo. Ker se živali na kmetijah veliko gibljejo je goveji hrbet iz naše mesnice še mehkejši, ker je maščoba lepše razporejena. Strokovno odrezani kosi z nežno odstranjenimi kostmi še dodajo k vrhunski kvaliteti mesa, ki je zdaj pripravljeno, da ga vržete na vročo ploščo in iz njega naredite najboljši zrezek.
S segrevanjem se intramuskularna maščoba počasi topi in soči in dodaja okus mesnatim delom okrog. Gibanje živali zagotovi maksimalno enakomernost razporeditve maščobe po mišici, zato je zelo pomembno, da so bile živali pravilno vzrejene. Z našim ramstekom ne morete zgrešiti.