Spletna stran za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, namene trgovine (košarica), prijavo na novice in spremljanje uporabe spletne strani (Google Analytics) uporablja piškotke. Tukaj lahko nastavite katere piškotke dovolite in katerih ne.
Goveje kosti
Nedeljska goveja juha! Si jo lahko predstavljate brez kosti? Te dajejo juhi tisti poseben okus in žar, ki ga vsi poznamo že od otroštva. Te visoko kakovostne goveje kosti prihajajo zgolj iz živali, ki so živele na majhnih kmetijah in kjer je bilo zanje dobro poskrbljeno tako s pašo kot z raznovrstno prehrano. Zaradi tega so bolj bogate s širokim spektrom mineralov in veliko okusnejše.
Kosti lahko pripravite v klasični goveji juhi (link do recepta), kot kostno juho (link do recepta) ali pa jih prerezane postavite v pečico na okrog 180 st C za 20 minut za neverjetno bogat namaz, ki ga začinite še s peteršiljem.