Spletna stran za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, namene trgovine (košarica), prijavo na novice in spremljanje uporabe spletne strani (Google Analytics) uporablja piškotke. Tukaj lahko nastavite katere piškotke dovolite in katerih ne.
Mlada goveja bržola brez kosti
Mehka tekstura in bogat okus. Idealno za golaž ali juho. Opazili boste marmorni vzorec maščobe skozi celotno meso, zaradi katere je to meso najbolje pripravljati pri nizkih temperaturah in zelo počasi. Ker je vse naše govedo odlično oskrbovano, je ta struktura enakomernejša in zaradi tega meso bolj okusno in mehkejše.
Zaradi enakomerne marmorne strukture to meso razvije najboljši okus, če ga pripravljate počasi in pri nizkih temperaturah. Maščoba bo meso omehčala in mu dala globlji okus in mehkejšo teksturo. Meso se odlično obnese tudi kot zrezek na žaru – tam večino maščobe odteče, ostane vam zgolj mehek, okusen zrezek.