Spletna stran za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, namene trgovine (košarica), prijavo na novice in spremljanje uporabe spletne strani (Google Analytics) uporablja piškotke. Tukaj lahko nastavite katere piškotke dovolite in katerih ne.
Telečja prsa s kostjo
Kos mesa, ki ima v sredini praktično luknjo za nadev – zato največkrat iz njih pripravljamo kar polnjena telečja prsa. Peči ga je potrebno nekoliko dlje, da se ustrezno zmehča, vendar so prsa neverjetno okusna in če jih dovolj dolgo pečemo, tudi neverjetno mehka. Pri izbiri dobrega kosa telečjih prsi je zelo pomembno, da je bila živalj dovolj na svežem zraku in se je dovolj gibala ter seveda jedla ustrezno hrano. Zaradi tega pri Mesarstvu Mim dobite zgolj meso iz majhnih, slovenskih kmetij, kjer so ti pogoji zagotovljeni.
Telečja prsa se z nadevom in zelenjavo v pečici (ogreti na 160 st) pečejo 2 do 3 ure. Ob tem zaradi topljenja vezivnega tkiva in maščevja razvijajo izredno mehkobo in okus, ki se pomeša s polnilom.