Telečji zrezek je tisti kos mesa, ki navduši tudi najbolj izbirčne – nežen, a poln okusa, primeren za hitro pripravo ali počasno razvajanje z omako. Pridobljen iz mladih telet, vzrejenih na manjših slovenskih kmetijah, kjer se živali hranijo naravno in živijo bolj mirno življenje. Rezultat? Meso je nežno, sočno in lahkotno, z minimalno vsebnostjo maščob, a polno arom.

Telečje zrezke lahko popečete na maslu s ščepcem timijana in limonine lupinice, jih panirate ali dušite v bogati omaki z belim vinom – karkoli izberete, rezultat bo mehak ugriz in poln okus. Če iščete nekaj lahkega, a vseeno konkretnega, ste na pravem mestu.

MIM mesarstvo
Uporaba piškotkov

Spletna stran za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, namene trgovine (košarica), prijavo na novice in spremljanje uporabe spletne strani (Google Analytics) uporablja piškotke. Tukaj lahko nastavite katere piškotke dovolite in katerih ne.